BURSA / YILDIRIM - Turgay Ciner İlkokulu

Etiket Sonuçları: turnuva

Mrt

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu turnuvada okulumuz iki maçı kazanarak bir üst tura çıkmıştır. Okul futbol takımımızı tebrik ederiz.

Mrt

Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasına ilçemizden çok sayıda okul katıldı. 14 Mart 2024 tarihinde Bursa Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen turnuva tam bir şölen havasında geçti. Akıl ve zeka oyunları danışman öğretmenlerimiz Gürcan DEMİRKESEN ve Özgür ARAZ tarafından turnuvaya hazırlanan öğrencilerimizden:

Muhammed Said GÜNEŞ Pentago,

Betül YOLCUSOY Equilibrio,

Neslihan DENİZ Q-bitz,

Eray ARAZ Küre,

Batuhan YILMAZ Mangala

kategorilerinde mücadele edip çeşitli dereceler elde ettiler.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Kültür okullarında yapılan Bursa İl  Birinciliği satranç turnuvasında 8 yaş kızlar kategorisinde 2/H sınıfından Zeynep ipek Araz 5. olarak(1.ile eş puanlı) madalya ve hediye çeki kazanmıştır.

2/G sınıfından Mustafa Eray Araz 8 yaş genel kategorisinde 7. olarak madalya ve hediye çeki kazanmıştır. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.